Genvägar till våra tjänster

+46 (0)612 70 18 05
YRKESVÄGEN 4, 872 34 KRAMFORS

Vill du bli samarbetsparter

Broadview riktar sig primärt mot företag. Vi erbjuder våra samarbetspartners en möjlighet att själva styra över sitt samarbetsavtal. Genom att inte låsa upp våra partner i fasta strukturer erbjuder vi dem att själva styra sin verksamhet som de så önskar. Med förmånliga priser kan ni bygga upp er egen digitala infrastruktur och tillhandahålla era kunder den service och stabilitet de förtjänar.

DU BESTÄMMER

Som samarbetspartner med Broadview har du möjligheter utöver det vanliga. Du kan snabbt och enkelt registrera in nya domäner till dina kunder och till skillnad från ordinare beställningar så aktiveras dessa dessutom omedelbart.
Du kan välja om fakturorna ska ställas mot slutkund eller till dig som samarbetspartner. Det gör dig möjlighet att själv bestämma priset mot slutkund och. Dessutom har du fri telefon- och e-postsupport under både vardagar och helger.

ALLA MÖJLIGHETER

Vanligtvis vill man som webb- eller reklambyrå kunna tillhandahålla en helthetslösning till sin kund. Vi ger dig möjligheten att kunna kompletera ditt tjänsteutbud med alla tänkbara webbtjänster. Oavsett om det gäller streaming media eller digital skyltning så kan vi tillhandahålla de redskap och verktyg som du behöver för att kunna ge din kund en helhetslösning.