Genvägar till våra tjänster

+46 (0)612 70 18 05
YRKESVÄGEN 4, 872 34 KRAMFORS

Om oss

VÅRA PARTNERS

Att vara oberoende är en ledstjärna för oss, våra kunder ska vara förvissade om att vi alltid väljer den lösning som är bäst för dem oberoende av leverantör. Detta förtroende är en grundsten i vår verksamhet som systemintegratör.

VILKA ÄR BROADVIEW?

Broadview är en svensk molntjänstleverantör med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och inte minst vår passion till allt som har med molnet att göra är du trygg hos oss. Vi kan erbjuda lokalproducerade och skräddarsydda moln-tjänster med både bredd och spets för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Vi arbetar nära våra kunder och skapar lösningar åt bland annat detaljhandelsföretag, kommuner, landsting, media, statliga bolag och myndigheter samt tillverkningsföretag. Vi är certifierade på allra högsta nivå och är inte låsta till någon leverantör, utan rekommenderar alltid den lösning som gagnar slutkunden bäst.

 

Vi på Broadview står för engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens, vi vill skapa ett mervärde för våra kunder. Det viktigaste för oss är att förstå vad du som kund behöver och med våra molntjänster når du dina verksamhetsmål

 

BAKGRUND

Broadview grundades i Sundsvall 2000, utifrån en enkel och klar idé: Att göra det enklare för människor att styra sina molntjänster. Idag är Broadview ett av Västernorrlands snabbast växande företag. Drygt 3000 kunder främst företag använder våra lösningar och vårt mål är att bli den leverantör som ger kunden en klar och tydlig lösning till deras önskemål.

OM BROADVIEW

Broadview AB är ett företag med säte i Kramfors, vi är ett ägarstyrt företag med aktiva delägare som har en lång erfarenhet och en stor kunskap av webbhotell, DNS och molntjänster. Broadview har sedan starten blivit känt för en hög funktionalitet och god support, vilket lett till en snabb tillväxt. Broadview har idag flera tusentals kunder, allt från privatpersoner och föreningar till stora företag och internationella organisationer. Broadview ska alltid ha de bästa villkoren och den öppnaste vänligaste attityden, samtidigt som vi ständigt utvecklar våra tjänster för att möta och överträffa våra kunders behov och önskemål. Broadview AB