Vi drivs av passion

till skräddarsydda molntjänster med både bredd och spets!

Om oss

Det här är Broadview

Broadview är en svensk molntjänstleverantör med fokus på styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och inte minst vår passion till allt som har med molnet att göra, är du trygg hos oss.

Vi erbjuder lokalproducerade och skräddarsydda molntjänster med både bredd och spets för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Vi arbetar nära våra kunder och skapar lösningar åt bland annat detaljhandelsföretag, kommuner, landsting, media, statliga bolag och myndigheter och tillverkningsföretag.

Vi är certifierade på allra högsta nivå och är inte låsta till någon leverantör utan rekommenderar alltid den lösning som gagnar slutkunden bäst.

Företaget har sätet i Kramfors. Bolaget är ägarstyrt med aktiva delägare som har en lång erfarenhet och en stor kunskap inom webbhotell-, DNS- och molntjänster.

Ända sedan vi startade har vi blivit kända för en hög funktionalitet och god support, vilket lett till en snabb tillväxt. Vi har idag flera tusentals kunder, allt från privatpersoner och föreningar till stora företag och internationella organisationer.

Grundades utifrån en enkel och klar idé

Broadview grundades i Sundsvall år 2000, utifrån en enkel och klar idé:
Att göra det enklare för människor att styra sina molntjänster.

Idag är Broadview ett av Västernorrlands snabbast växande företag. Drygt 3 000 kunder (främst företag) använder våra lösningar och vårt mål är att bli det självklara valet av leverantör som ger kunder en smidig lösning utifrån deras behov.

Vi ska alltid ha de bästa villkoren och en öppen, vänlig attityd, samtidigt som vi ständigt utvecklar våra tjänster för att möta och överträffa våra kunders behov och önskemål.

Varmt välkommen till Broadview!