Genvägar till våra tjänster

+46 (0)612 70 18 05
YRKESVÄGEN 4, 872 34 KRAMFORS

Fjärrbackup

Vi erbjuder backup lösningar till våra partners, Fjärrbackup OBM och Fjärrbackup ACB, från marknadsledande levrantören Ahsay.

Fjärrbackup OBM är lämplig för att säkerhetskopiera allt från en enda server eller lägga upp på en serverfarm. Fjärrbackup OBM finns för Linux, UNIX, Windows och Mac-plattformar.

I tjänsten ingår lagringsutrymme och en backup klient med stöd för alla vanliga e-postsystem och databaser. Tjänsten har stöd för att säkerhetskopiera öppna filer med hjälp av Volume Shadow Copy i Windows.

Fjärrbackup ACB tilltalar enskilda arbetsstationer, passar alla typer av kunder och finns stöd för både Mac och Windows.

PÅLITLIG BACKUP TJÄNST

Med FjärrBackup, all lagrade data kontinuerligt replikeras till minst en annan geografisk punkt. Det finns ett användarvänligt FjärrBackup GUI där du kan övervaka aktiviteten av din backup tjänst.

INSTALLATION PÅ MINDRE ÄN 5 MINUTER

Inom mindre än 5 minuter kommer du att kunna skapa kontot med hjälp av kontrollpanelen, installera klientprogramvaran, justera och starta den första säkerhetskopieringen.

Efter första installationen och justeringen så tar den intuitiva backup klienten mer eller mindre tar hand om sig själv.