Mer för pengarna

Varför inte skräddarsy din egen virtuella server?

Molnserver

Välj vad du själv behöver

En molnserver benämns ofta tekniskt som en VPS-lösning (Virtual Private Server) vilket betyder att du får en virtuell plats som fungerar som en egen server.

En molnserver är mycket mer än ett webbhotell och innebär att du göra mer än bara att hosta dina webbplatser. Här kan du till exempel lägga in alla former av programvaror, spel, applikationer och ekonomistöd. Du får en större flexibilitet som du dessutom kontrollerar själv.

Med vår molnserver kan du snabbt och enkelt skräddarsy servern utifrån dina behov. Givetvis kan du anpassa resurserna och du betalar endast för det utrymme som nyttjas.

En anpassningsbar tjänst

Tjänsten har ingen bidningstid och du kan själv välja vilken konfiguration som passar bäst i din nuvarande situation. Behöver du mer prestanda? Då lägger vi på mer minne. Behöver du utvärdera en ny brandväggskonfiguration under en begränsad period? Då kan du lägga på ytterligare ip-adresser och göra anpassningarna utan att det påverkar den reguljära driften. När allt är klart kan du återgå till den tidigare konfigurationen.