Känn lugnet!

Vi skyddar er information mot systemkrascher, brand, stöld och vattenskador.

Fjärrbackup

Vad innebär en fjärrbackup?

Fjärrbackup innebär att du hyr programvara och plats på våra backupservrar. På så sätt kan du alltid hämta hem och återställa information som kanske har gått förlorad i samband med en systemkrasch, stöld, brand, vattenskada eller liknande situation. Med ett enkelt program har du full kontroll över all backuphantering.

Installation på mindre än 5 minuter

Inom mindre än 5 minuter kommer du att kunna skapa konto med hjälp av kontrollpanelen, installera klientprogramvaran, justera och starta den första säkerhetskopieringen.

Efter första installationen och justeringen så tar den intuitiva backupklienten mer eller mindre hand om sig själv.

Vi erbjuder:

Fjärrbackup OBM och Fjärrbackup ACB

Vi erbjuder backuplösningar till våra partners, Fjärrbackup OBM och Fjärrbackup ACB, från marknadsledande levrantören Ahsay.

Fjärrbackup OBM är lämplig för att säkerhetskopiera allt från en enda server eller lägga upp på en serverfarm. Fjärrbackup OBM finns för Linux, UNIX, Windows och Mac-plattformar.

I tjänsten ingår lagringsutrymme och en backupklient med stöd för alla vanliga mailsystem och databaser. Tjänsten har stöd för att säkerhetskopiera öppna filer med hjälp av Volume Shadow Copy i Windows.

Fjärrbackup ACB tilltalar enskilda arbetsstationer, passar alla typer av kunder och finns som stöd för både Mac och Windows.

Eller ring oss: 0612- 70 18 05