GDPR och Cookies

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Vår webbadress är: https://broadview.se

Broadview behandlar alla personuppgifter som du lämnar i samband med e-post och formuläruppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (2018:218). Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används av oss. Din e-postadress och ditt mobilnummer används för kommunikation mellan oss, direktmarknadsföring, orderbekräftelser, nyhetsbrev samt till övrig information under vår affärsförbindelse.

Radering av personuppgifter

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Om du önskar att Broadview raderar dina kontaktuppgifter som sparats, vänligen skicka ett mail till: kontakt@broadview.se

Du får bekräftelse via mail när dina uppgifter är borttagna.

Information om Cookies

På vår webbsida används cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator när du besöker en webbplats. Cookies används för vissa funktioner som förbättrar vår webbsida för användaren eller ger oss statistik om hur besökaren surfar på webbplatsen (Spårningscookies). Vi sparar ingen personlig information via cookies. Statistiken kan inte kopplas ihop med person. Information om besökaren kan inte spåras via cookies. En cookie kan inte starta program.

Olika typer av cookies

Vår webbplats använder tre olika typer av cookies.

Den första typen lagrar permanenta filer på besökarens dator som hjälper vår webbplats att prestera så bra som möjligt, t.ex. genom att komma ihåg val du gjort tidigare eller genom att hämta senaste versionerna av webbplatsen.

Den andra typen kallas sessionscookie. En sådan cookie lagras endast temporärt och kommer ihåg olika inställningar eller val som gjorts under det specifika besöket. En sessionscookie försvinner då webbläsaren stängs.

Den tredje typen samlar in statistik kring besök på webbplatsen. All statistik som samlas in är anonymiserad och kan inte knytas till dig som person. Denna typ används även för att anpassa marknadsföringsmaterial efter ditt användande av webbplatsen.

Acceptera eller vägra cookies

Du kan själv välja om du vill tillåta cookies eller inte. Om du inte vill acceptera cookies kan du ställa in detta i din webbläsares inställningar. De flesta webbläsare accepterar alla cookies automatiskt som standard.

Blockera alla cookies

De flesta webbläsare ger dig möjlighet att blockera alla cookies. Mer information om hur du ändrar inställningarna avseende cookies i andra webbläsare finns i Hjälp-menyn i webbläsaren.

Om du väljer att inte ta emot cookies kan inte webbplatsens funktionalitet garanteras.

[fusion_privacy form_field_layout=”stacked” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Du kan när som helst välja att aktivera/avaktivera dina tidigare cookieinställningar:

[/fusion_privacy]